FORSIDEN FACEBOOK USA 13/14 UTVEKSLING? BLOGLOVIN INSTAGRAM

Vurdering; sminkefjerner fra Clarins.

  

Denne er til hele fjeset og lukter apelsin. Men det er veldig viktig å ha gode bommulsdotter. For denne gjør at de "røyter" og du vil ikke ha en haug med småhår rundt i trynet ditt. Den funker bra og fjerner sminken. Det blir noen bommulsdotter i søppelkass, men man kan jo også bruke en veldig myk klut. Ikke en hard en for da skraper du bare i huden og du kan få utslett.Når du har fjernet sminken trenger du ikke å skylde ansiktet ditt. Denne etterlater også en myk og deilig hud. 

Som du ser på bildet så ligger skummet øverst og vesken nederst så du må riste flaska før bruk! Men det står det på baksiden på flaska. Hvis du skal bruke denne rundt øynene så vil jeg annbefale deg å bruke q-tips. Det går jo å fjærne med bomullsdotter eller klut også, men du vil få mere bort hvis du bruker q-tips. Spesilet hvis du bruker eyeliner. Denne fikk jeg i en pakke som pappa hadde kjøpt i Russland, men den finnes på andre parfymerier her i Norge da. For dere som bor i Vadsø så tror jeg dere finner den på ingers parfymeri også, for jeg har hatt en sånn her før og har vært like fornøyd alle gangene jeg har brukt den. Det tar kanskje litt lengre tid å fjerne sminke med denne isteden for å bruke sminkeservietter og jeg merker selv i lengden at jeg bytter over til servietter. Men hadde det ikke vært pågrunn av det, hadde jeg brukt denne hver dag.

Oppsumering:
-Trengs ikke å skyldes av
-Lukter apelsin
-Ristes før bruk
-Gir huden en deilig og myk overflate  

er til bare rundt øynene og flasken er mye mindre enn den som brukes til hele fjeset. Siden denne bare brukes rundt øynene er det greit om du bare bruker q-tips, eller i såfall hvis du bare bruker eyeliner og maskara. Hvis du bruker øyenskygge er det lurt å bruker bomullsdotter eller en myk klut. Denne lukter ikke no serlig, men er mye mer følsomere enn den andre siden denne skal brukes til øynene.

Etter min mening så er det bedre å bruke den andre rundt øynene også for denne fjerner bare litt av sminken. Eller ikke det engang, den bare skyver den unna slik at det ligger et tynt lag av øyesminke rundt øynene. Så bruk heller den andre til øynene også!

Denne har jeg bare brukt en gang så jeg skriver bare etter min erfaring den ene gangen. Denne fikk jeg med den andre i pakken, men man får sikkert kjøpt den andre steder også. Men denne er virkelig ikke noe å bruke penger på spør du meg!

Oppsummering:
-Lukter ingenting
-Trengs ikke skyldes av
-Liten flaske 
-Fjerner ikke sminken, bare skyver den utover
-Følsomere enn den andre 

 

 

 

Har du prøvd en av disse/ begge før?  ...i så fall, er det noe du vil legge til?4 kommentarer

Mathias W - Glad gutten

18.04.2011 kl.17:10

Hey yo! Pen blogg forresten, men du? Trenger du ny header, isåfall så har jeg en konkurranse på bloggen der du kan vinne deg en header laget av meg. Håper du deltar ! :-)

Vilde Andresen

18.04.2011 kl.18:19

Har aldri prøvd de, men uansett så fikser jeg ikke teng som lukter appelsin av en eller annen grunn, men bra vurdering ! ^^

Chatrine

18.04.2011 kl.21:44

Tusen takk for kommentaren på bloggen min :D^^ Ha en flott kveld videre :)^^

Elise da

19.04.2011 kl.11:45

Man ser bare på flasken at de er bra.

Skriv en ny kommentar

hits