FORSIDEN FACEBOOK USA 13/14 UTVEKSLING? BLOGLOVIN INSTAGRAM

Pakke i posten; Piercinger.

PAkken fra Crazy Factory kom i dag...*gliiiiiis* Har ventet på dem i 2uker. Gleder meg dritmye til å prøve dem, men jeg får ikke kula av. Jeg har skiftet kule før, men ikke stang. 
Fikk to av liploopen (noen kaller det også liphoop) og jeg bestilte bare 1, men jaja.

Hvilken likte du best?8 kommentarer

Innkjøp 12.02.11

I går var jeg i byen og skulle egentlig se etter papir til invitasjonene vi skal lage, men vi fant ut av at vi måtte ta det en annen gang. Jeg møtte Sandra i byen og vi dro rundt i butikker og jeg fant meg tilogmed et anntrekk. Jeg sov over hos Sandra og Sara til i dag.
Tights//Vero moda, Topp//Vero moda, truse//Cubus.

Syntes om innkjøpet?3 kommentarer

Starbucks coffee.

Nå sitter jeg her og nyter en hærlig boks med starbucks coffee (latte). De har vært umulig å finne de siste ukene, men i dag fant jeg. Da jeg skulle køpe dem skulle jeg også egentlig handle sånn påskeegg i lilla kartong, for jeg hørte dem hadde kommet ut. Men de var selfølgelig umulige å finne de også. Jeg skulle også handle nesespray til mamma, så da jeg kom inn i butikken spurte jeg om dem hadde nesespray og så sa hun ja og la den på disken. Så etter en liten stund spurte hun om jeg var atten, kosleig at de spør nå i stedet for å bare regne med at jeg er under. Dagens høydepunkt! Jeg skal blogge enda et innlegg etterpå for å fortelle om skoledagen, så følg med!Har du smakt starbucks coffee (latte)? ...I så fall, liker du den?6 kommentarer

Pakke i posten; kameraet!

I dag kom kameraet mitt i posten. Happy day! Det er kjempebra, men jeg har ikke hatt tid til å ta så mange bilder.

Ellers i dag har jeg vært i byen med venner, så dratt hjem igjen og så til byen med mamma. Jeg kjøpte meg klær til dåpen til lillesøster som er på søndag (ja, morsdagen). Det er et skjørt, et belte, en genser og en singlett. Jeg legger ut bilder senere. Det var veldig morsomt å pine mamma i byen i 2 1/2 time. Men det er veldig vanskelig å finne klær i en så liten by som vadsø. Vi ar sånn ca 4klesbutikker å handle i. Nå som det nermer seg helg kommer jeg vel ikke til å oppdatere så mye på bloggen, men vi får se. Skal sove hos Sandra i morgen, det blir kos! PS. I morgen er det UKM her i Vadsø som jeg og vennene mine skal dra å se på.

Hvilke planer har du for helga?2 kommentarer

Nikon D5000.I dag bestilte jeg dette kamraet hos mpx.no . Jeg gleder meg sykt til det kommer, da blir det sikkert mer blogging og flere og ikke minst bedre bilder.

I dag har jeg vært hos Sandra  og sett film med henne, søstra hennes og Cathrine . Vi så filmen "Friday the 13th" og den var først litt kjedelig, eller ikke kjedelig, men ikke så skummel. Men slutten var dritbra. Egentlig verdt å se!

Har du speilrefleks?15 kommentarer

Innkjøp 15.01.11Bukse // Cubus - 140,-  Eyeliner // Cubus - 99,-  Løsnegler // Ingers parfymeri - 129,-

Jeg og Hanne dro til byen i dag, der møtte vi Cathrine. Det var skikkelig deilig å få med seg dagen i stadet for å sove helt til 3, for da får vi ikke med oss lyset. I byen var det kaldt og mye vind, men det ødela ikke for oss. Det er forresten salg over hele byen!

Syntes om innkjøpene?5 kommentarer

Innkjøp 12.01.11Truser // Cubus (3 for 2) - 118,-  Vippetang // Cubus - 75,-  Bukse // Vero moda - 1?4,-

I dag etter skolen dro jeg , Cathrine og Sandra til byen og kjøpte oss noe. Vi har foresten blitt ganske fasinert av latter. Cathrine er så heldig med lattren sin! I 5 og 6 time hørte vi på et foredrag fra varangerkraft, litt kjedelig, men jeg begynnte virkelig å tenke over strømbruk og brannrisikoer og slikt.

I helga skulle vi egentlig dra til Mehamn, men de planene gikk rett vest så vi får se en annen helg kanskje.

Syntes om innkjøpene?10 kommentarer

Pakke i posten.


Øverste bildet er slik det ser ut frampå og bakpå (dyne og putetrekk) Forsida er med hjerter og baksida er dyreprintet.
Nederste bildet er bilde av sengelakenet og det store bildet til høyre er bare en logo som kom med i pakken. Dynetrekket og lakenet er med i "love pink" koleksjonen HERFRA.

Når jula begynner å nerme seg er det kke så spesielt å få gaver i posten, men i dag fikk jeg sengetrekket jeg bestilte den 12.desember. Jeg håper virkelig det passer til dyna mi og at lakenet passer senga.

I dag var siste dagen før juleferien, ikke så spennende dag egentlig. Vi hadde innebandyturnering som jeg ikke kunne delta på pga. tåa mi som har fått sånn betennelsesgreie.Etter innebandyturneringen hadde vi quiz som vi trudde vi skulle vinne på, men neida. Jeg leverte ut mine siste julegaver i dag også og fikk mange fra andre. Gud hvor jeg gleder meg til jula nå! Tenk å våkne opp om morgenen og det lukter nybakt brød og du har nettopp åpnet julestrømpa med godteri og ser på Tre nøtter til Askkepott.

∞Hva er dine tradisjoner for jula?6 kommentarer
Les mer i arkivet » Juli 2011 » April 2011 » Mars 2011
hits