FORSIDEN FACEBOOK USA 13/14 UTVEKSLING? BLOGLOVIN INSTAGRAM

Pink puma.

Har ikke blogget så mye, men jeg har vanligvis ikke tid i helgene. Jeg har egentlig veldig sjeldent tid. Time is not on my side. I dag hadde vi mat og helse de tre første timene, vi lagde finnbiff som smakte kjempegodt. Vi lagde også samisk festbrød som jeg har gått å småspist på resten av skoledagen, følte meg som den storspiseren!

I morgen har vi konf. møte, men skal se om jeg ikke får blogget før det begynner. Men nå skal jeg hoppe i dusjen, så skal jeg se jersey babes og så skal jeg blunde.

liker du finnbiff?8 kommentarer

Sleepover.Jeg har "sovet" over i garasjen til pappan til ida og hanne er med. Det er utrolig koselig å overnatt, spessielt med de to! Vi har spist oss fulle på godter og jeg dør etter frokost som skal være pizza. Ida sovna en liten stund, men da hanne klarte å sovne våkna ida og vi gikk ned og tok bilder.

Gjort/gjøre i helga?5 kommentarer

Yoplait.


Bynne å spise frokost framover...

I dag er det heldigvis den siste dagen i uka, kjenner at jeg ikke orker mer stress nå. JEg gleder meg sykt til i morgen da jeg kan ligge i senga lenge leeengeee.....FEIL, det var det jeg trodde, men jeg skal i stallen i 10.tiden så jeg må stå opp sånn i 9.tiden elns. jeg som hadde sett fram til helga hele denne uka! Shit happends.

Ellers på skolen i dag skjer det ingenting, i siste timen har vi gym.. jeg elsker gym, men det har skjed noe med tåa mi som gjør at det er vond å ha gym. Ikke i begynnelsen, men jeg vet at hvis jeg har gym så vil den værke etterpå.

Liker du youghurt?5 kommentarer

Monsterkvise!


Ja, min nye fiende har dukket opp under leppa og lager lange blikk og forferdelighet! (mye rødere irl)

Tenkte å slutte innlegget der, men jeg kan vel skrive litt om hva som har skjed de siste dagene. Har vel ikke prata så mye om det. Skolen går mye bedre, har bestemt meg for å skjerpe meg litt. Ikke det at jeg har utrolige dårlige karakterer, men har vært litt lat. Skulle egentlig i stallen i dag, men med det uværet vi har nå er ikke det en prioritering. Har fått nye sko. De er litt lange, men utrolig varme og gode å gå i. Gidder ikke ta bilde nå, kanskje senere.

Hatt en slik en før?7 kommentarer

Det er sykt irriterende...


...når man skal ta bilde av store fine flammer så kommer blitsen i veien og flammene blir borte.


...Når man skal sole seg på stranda og sand kommer i veien.


...Når det er sommer og alle slags innsekter flyr inn verandadøra.


...Når du tar på deg en altfor glinsende brunlongs.


...når du finner ut at selvbruningssprayen er for oransje.


...når du har sluttet å bite negler og alle har blitt sånn nogenlunde lange, men så gir du etter på den ene neglen.

Blir du irritert av slike ting?8 kommentarer

GHD and extensions - Vinn.


Jeg er med i en konkuranse hos Helena og premien er en GHD slettetang og valgfritt hair extensions fra luxushair.no
Vell er vel ikke mer å skrive annet enn; Håper jeg vinner!

Hva syntes du om premien?6 kommentarer

Jogg.


Vanskelig å finne varme klær å jogge i!

Jeg har ikke blogget siden.... eh, ja noen dager siden, men jeg har vert så opptatt i helga. Men jeg blogger nå. På fredag tok eg meg en liten joggetur og på lørdag sov jeg over hos Sandra og Sara med Cathrine. Det var utrolig koselig. I dag så vi jenter to filmer; Piranha og Vimpire sucks. Jeg annbefaler alle å se vampire sucks for den var full av ironi og mye humor. holdt på å flire oss halvt i hjel.

Gleder du deg til skolen i morgen?  ...ikke jeg!6 kommentarer

Belgisk vaffel - oppskrift.Til jul fikk vi et belgisk vaffeljern, men da jeg en dag skulle lage ordentlige, søte og klissete vafler merket jeg at det er veldig vanskelig å finne oppskrifta på nettet. Så nå skal jeg gi dere oppskrifta.

Ingredienser:


♥ 50 g. gjær
♥ 80 ml. varmt vann
♥ 1 1/2 ss. sukker
♥ 470 ml. hvetemel
♥ 1/8 ts. salt
♥ 3 egg
♥ 200 g. smør
♥ 240 ml. perlesukker

♥ Belgisk vaffeljern, det funker ikke med et vanlig vaffeljern!

Slik gjør du:

Bland gjær med varmt vann, salt og sukker. La det stå i 15 min.


♥Ha hvetemel i en stor bolle og lag et hull i midten.


♥Mens du venter på at gjærblandingen skal heve seg ferdig kan du smelte smøret.


♥Når gjærblandingen har stått i 15min kan du helle den opp i hvetemelet og kna deigen. Siden jeg har på løsnegler bruker jeg engangshansker til å kna med.


♥Nå skal man egentlig ta ett egg om gangen, men jeg bruker å blande alle eggene og så dele glasset på tre. Så hell 1/3 oppi, så knar du litt så heller du i 1/3 til og knar litt og så det som er igjen og knar.


♥Så heller du oppi smøret og blander godt. La deigen heve til dobbel størrelse.


♥Når den er blitt dobbelt så stor, heller du i perlesukkeret og blander det inn i deigen. La den stå å hvile seg litt i 15 min.♥Når deigen har hvilet seg i et kvarter er deigen klar til å stekes i belgisk vaffeljern. Del opp biter med en spiseskje, tenk deg at "klumpene" skal fylle 3 spiseskjeer.

Var dette til hjelp?12 kommentarer

No sun this year either.I år, som i fjor, dro vi opp til fossen (en plass her i Vadsø) og skulle liksom se sola, men i år, som i fjor, kom den ikke. Greia er at hvert år på soldagen går alle elevene opp dit for å se sola og så ned igjen for å få skoleboller og gul saft. Så får vi karakterkortet og går hjem. BTW fikk 4,6 i gjennomsnitt! Etter vi hadde spist bolle skulle vi jo gå hjem, men siden vi har kunst og håndverk de siste tre timene, kunne man velge om vi skulle jobbe eller gå hjem. Jeg valgte å jobbe fordi jeg lå litt etter, men ikke nå lengre. Dere får bilde av tingen jeg lager når jeg får den med hjem eller kanskje jeg tar bilde av den på skolen (?)

Så du sola i dag?4 kommentarer

Løsnegler.


De er veldig korte, jeg vet!

I går da jeg var i byen kjøpte jeg meg løsnegler som jeg tok på i dag, og jeg syntes de ser utrolig fine ut. Ellers i dag har jeg, Hanne og Marte bakt cupcakes, men jeg venter bare på at Hanne skal legge ut bilder så jeg kan stjele dem! Så hvis hun legger dem ut i dag får dere se dem enten senere eller i morgen. Jeg vet at jeg aldri la ut bilder av gaven til Sofie, men jeg rakk ikke i helga og dessuten gidder jeg ikke samle alt nå for å ta bildet heller.9 kommentarer

Brownies!

Jeg og Hanne lagde brownies i stad og de ble utrolig gode. Jeg har nok overspist en god del! Vi lagde kaka av sånn pulver som kom i den pakken dere ser på øverste bildet og hvis dere ser nøye så er den ganske enkel å lage for det er bare å blande ut med olje og vann så rett inn i ovnen. God kake på 1-2-3!

Jeg skal foresten sove hos Hanne i dag også og i morgen skal vi sette på løsnegler, tror jeg. Hvis du vil se bildene som vi har tatt  før vi lagde brownies, så er det bare å gå på Hanne's  blogg.

Liker du brownies?6 kommentarer

Innkjøp 15.01.11Bukse // Cubus - 140,-  Eyeliner // Cubus - 99,-  Løsnegler // Ingers parfymeri - 129,-

Jeg og Hanne dro til byen i dag, der møtte vi Cathrine. Det var skikkelig deilig å få med seg dagen i stadet for å sove helt til 3, for da får vi ikke med oss lyset. I byen var det kaldt og mye vind, men det ødela ikke for oss. Det er forresten salg over hele byen!

Syntes om innkjøpene?5 kommentarer

Bursdagsbilder.


Før bursdagen dro jeg til Hanne for å ordne meg, da vi var ferdig med å fikse oss tok vi noen bilder med hennes nye speilreflekskamera. Vi ble kjørt til bursdagen, som forresten var Taran sin, og det hygget vi oss veldig! Taran har værdens søteste katt som dere ser i ett av bildene. Ellers har vi sett film og spist oss stapp på godteri.

P.S Jeg sover hos Hanne fra i dag til i morgen!

Syntes om bildene?8 kommentarer

Natta bloggen.


Sånn vil æ ha♥  Foto // weheartit.com

Nå skal jeg legge meg etter en lang og stressende dag. Hadde kunst og håndtverk i de tre første timene og så en RLE prøve i sistetimen (som gikk nokså bra). Da jeg kom hjem lå det en stor haug med snø forann innkjørselen vår. Dumme snøskrapere som ikke gidder løfte skrapa når de kommer til innkjørselene! Det lå faktisk slike hauger forann en sti lengre borti gata også. Hentet en gave i byen i dag, en for sen bursdagsgave og feriegave fra Sofie. Ble utrolig fornøyd, legger ut bilde i morgen. Etter jeg hadde hentet pakken fro jeg til Marte og vi dro til stallen, der rei vi i en og en halv time, men til sammen var vi der i tre timer. Så når jeg kom hjem hadde foreldrene mine laget kyllingpizza (dagens høydepunkt).

p.s Vet ikke om jeg får blogget i morgen for etter skolen drar jeg til stallen og så drar jeg hjem for å dusje for å så dra i bursdag. Så bildene av gaven jeg fikk av sofie kan hendes å komme i overimorgen. Vi får se.

Syntes du dagen i dag har vært lang?2 kommentarer

Innkjøp 12.01.11Truser // Cubus (3 for 2) - 118,-  Vippetang // Cubus - 75,-  Bukse // Vero moda - 1?4,-

I dag etter skolen dro jeg , Cathrine og Sandra til byen og kjøpte oss noe. Vi har foresten blitt ganske fasinert av latter. Cathrine er så heldig med lattren sin! I 5 og 6 time hørte vi på et foredrag fra varangerkraft, litt kjedelig, men jeg begynnte virkelig å tenke over strømbruk og brannrisikoer og slikt.

I helga skulle vi egentlig dra til Mehamn, men de planene gikk rett vest så vi får se en annen helg kanskje.

Syntes om innkjøpene?10 kommentarer

Scooterhelg.
I helga dro jeg på hytta til Sandra og vi hadde de skikkelig koselig!

Fredag: vi kjørte scooterne opp til hytta til Sandra og gikk inn for å varme oss, men det var iskaldt inne og ute. Vi tok fram litt godter og koset oss forran TVen.

Lørdag: Sto ikke opp tidlig nok til å rekke å køre i lyset, men mørket holdt bra. Vi kjørte ned senere for å hente akebrett til å snørekjøre bak sooterenn, men da vi skulle opp igjen satt vi oss fast og måtte begynne å grave. Da vi kom opp snørekjørte vi og tok bilder ute. Resten av natta ringte vi til forskjellige.

Søndag: Siste dagen: Vi klarte å stå opp til lyset og snørekjørte, men det var faktisk skumlere når det var lyst for da så du hvor du skulle og snøen var hardere. Vi så en mann som gikk på ski med to hunder og så da hundene ikke ville gå rett vei så slo ham dem med skistaven. "FRÆKK" for å få det på dialekt!
Vi dro ned i 3tiden samme dag.

Hva syntes du om folk som slår dyr?17 kommentarer

Kjipt!


Marte har fått speilrefleks til juul!

Nå er jeg nettopp kommet hjem til Marte fra skolen. Vi skal ri senere sånn halv fire.. Vi rir mandager og torsdager og forer hestene lørdager, tilsammen bruker vi fem og en halv time i uka på å være i stallen. Vi skal spise semulegrynsgrøt nå og det gleder jeg meg virkelig til! ÅH, Marte svidde grøten å må lage ny nå. KJIPT!
Iaf bildene fra helga skal jeg legge ut senere, men det er ikke sikkert jeg får tid i dag.

Har du smakt semulegrynsgrøt?... Én kommentar

God morgen.


Random bilde av søstra mi, Erle♥

I dag er det siste dag før helga og dette har vært den første uka etter juleferien, men jeg har helt siden tirsdag gått å gledet meg til helga. Jeg kommer alltid hjem sykt sliten etter skoledager som kommer etter ferien, men jeg venner det nok til meg i løpet av de nermeste ukene. Denne helga skal jeg på hytta til Sandrapusi og jeg gleder meg skikkelig, har ikke vært på hytta deres på lenge! Men nå må jeg stikke, skole next.

Hva skal du denne helga?8 kommentarer

Back to school.


Skrifta er ikke på topp i dag, litt ut av trening her.

I dag var første skoledag etter ferien og jeg føler meg virkelig utkjørt akkurat nå. Siden døgnrytmen min ble helt fucka i ferien fikk jeg ikke sovet mye, dessuten satt jeg oppe for å se jersey babes på Bliss.

Så nå gjelder det bare å ta opp de gamle rutinene og få meg selv ut av feriemodus. Gleder meg til helga allerede!

Fortsatt i feriemodus?10 kommentarer

Kaffesøl.

 

Siden broren min er her har jeg utnyttet meg veldig av å bruke speilrefleksen hannes. I dag tok jeg bilder av kaffe. Ja, kaffe!

Nå er jeg hos Sandra og skal overnatte. Jeg har ikke sett Sandra på leenge nå og dessuten har jeg ikke rukket å gitt henne julegaven hennes heller, men nå har hun fått den.

Syntes om bildene?5 kommentarer
Les mer i arkivet » Juli 2011 » April 2011 » Mars 2011
hits