FORSIDEN FACEBOOK USA 13/14 UTVEKSLING? BLOGLOVIN INSTAGRAM

Anthon berg og bringebær.

Nå sitter jeg på rommet og spiser bringebær og anthon berg sjokolade, naam! Dagen i dag har vært skikkelig slapp egentlig, så det er ikke mye å skrive om. Skulle bare legge igjen en liten oppdatering.

Hva gjør du i kveld?9 kommentarer

Yesterday.

I går dro jeg og Sandra til Merethe og fiksa oss til discoet som skulle være på skolen, i begynelsen var det gøy, men så ble det kjedelig. Vi dro etter to timer. Jeg sov hos Sandra til i dag, men vi måtte stå opp tidlig for at Sandra skulle ordne seg før hun dro på varangernatta. Jeg skal ikke på varangernatta for jeg konfirmerer meg borgelig, eller humanetisk konfirmasjon.Hva gjorde du i går?5 kommentarer

Gavekort på 3000kr - Vinn!

Vil du vinne et gavekort på 3000,- på blivakker.no? Meld deg på konkuransen HER.

Alt du trenger å gjøre er å skrive et innlegg på bloggen med kodeordet resepsjonistvinn i kodefeltet. Du må også svare på hvor du helt ville jobbet som resepsjonist av på et cruiseskip, et spa-hotell eller et storby hotell Selv ville jeg jobbet på et storby hotell. Fordi jeg elsker storbyer og er så utrolig lei av småbyer.

Meldt deg på?

resepsjonistvinn


... Ingen kommentarer

Syk.

I dag har jeg holdt meg hjemme fra skolen fordi jeg har vondt i halsen. Baredet å svelge ned en bolle er vanskelig og ikke minst vondt. Jeg stod opp for en liten stund siden, søvn var virkelig noe jeg kunne hatt mer av. Det var utrolig deilig! Senere i dag skal jeg og Cathrine dra å trene og i morgen skal jeg kanskje overnatte hos Sandra.


Glemte å fjerne sminken fra i går.

Er du syk i dag?6 kommentarer

Kyllingsalat.

I dag har jeg bare vært hjemme og slappet av, en stor del av dagen gikk på soving, så det er ikke utrolig mye å skrive om. Men istad lagde vi kyllingsalat og fy hvor mett jeg er, men jeg syntes vi mangler litt kreativitet i salaten. Det er alltisd de samme ingrediensene.

Har du noen forslag til hva annet som kan være i en kyllingsalat?5 kommentarer

Kakas.

I dag har jeg og Sandra vært å trent. Det var koselig. Da jeg kom hjem kjente jeg en deilig bakelukt, mamma har bakt rullekake som jeg virkelig gleder meg til å få smake! Hun hadde også fått pakke fra kakas (en klubb) og der fikkhun kakeformer, topping til muffins og slikt, kakestrø osv..


Sandra♥Hva har du gjort i dag?3 kommentarer

Fajitas.

I dag på skolen lagde vi i min matoghelse gruppe, kylling fajitas, de ble utrolig gode! Til desert lagde vi fruktsalat med kokkosmasse og vanilje-kesam. Vi har sånn opplegg på skolen hvor vi skal lage sunn mat, å defor må vi lage en raport som skal leveres inn til lærerne. Vi kunne godt ha bilder i raporten, så mange i klassen tok med seg kameraer og tok bilder. For å være helt ærlig syntes jeg vår mat så best ut!


Vi handlet for mer en 100kr over budsjettet! (kyllingfiletene er ikke med på bildet)


konse...

Så dette godt ut?8 kommentarer

Starbucks coffee.

Nå sitter jeg her og nyter en hærlig boks med starbucks coffee (latte). De har vært umulig å finne de siste ukene, men i dag fant jeg. Da jeg skulle køpe dem skulle jeg også egentlig handle sånn påskeegg i lilla kartong, for jeg hørte dem hadde kommet ut. Men de var selfølgelig umulige å finne de også. Jeg skulle også handle nesespray til mamma, så da jeg kom inn i butikken spurte jeg om dem hadde nesespray og så sa hun ja og la den på disken. Så etter en liten stund spurte hun om jeg var atten, kosleig at de spør nå i stedet for å bare regne med at jeg er under. Dagens høydepunkt! Jeg skal blogge enda et innlegg etterpå for å fortelle om skoledagen, så følg med!Har du smakt starbucks coffee (latte)? ...I så fall, liker du den?6 kommentarer

NYTT DESIGN!


Hva syntes du om det nye designet?17 kommentarer

Safari.

I dag på skolen dro jeg og gruppa(i mat og helse) ned til byen for å handle matvarer til mandag. Da skal vi nemlig lage sunn mat. Vårs gruppe skal lage fajitas til hovedrett og fruktsalat til desert. Etter skolen dro jeg til Hanne, så TV, pakket tingene mine og dro hjem. Senere i dag skal Sandra sove over ho meg og i morgen drar jeg på konf. møte som varer i hele 6. timer!!


Youghurt, spiser bare denne typen fordi den ikke inneholder fruktbiter!

Liker du youghurt?7 kommentarer

Ready to feel the sweat?

I dag har jeg og Hanne vært å trent på jobben til pappa, å det var skikkelig koselig. Først dro vi på Kiwi og handlet frukt og vann, så dro vi dit. Den første timen gikk utrolig kjapt, det føltes ut som om vi var der i en halv time elns. Så dro vi på coopen og skribla litt på veggen, så hjem til meg for å dusje. Nå sitter jeg hos Hanne for jeg skal sove over, og når hun kommer ut av dusjen så skal vi lage eggerøre!! wiiii.
Huff, så svett!
Liker du å trene?6 kommentarer

Hentelapp?

Etterpå skal jeg og Hannesøte dra på trening på jobben til pappa, det blir fuuun! Vi skal ha med frukt og presse i oss masse vann. Og selfølgelig tar jeg med kameraet så dere får bilder.


Fikk en hentelapp til posten i dag, men jeg vet ikke til hva. Hmmm, rart. Men jeg elsker å få brev/pakke i posten!

Liker du å få post?5 kommentarer

DnBNOR.

Kortet mitt kom i dag! Jeg er så glad, nå må jeg bare overføre litt penger så er det ut å skaffe seg noe nytt. Men iaf, jeg har tenkt til å slutte med noe på bloggen, jeg gidder ikke redigere bildene før jeg legger dem ut og kommer heller ikke til å ha bildene øverst i innlegget. Jeg holder også på med et nytt design, men det lager jeg på en annen blogg som tillhører meg. Og bare for opplysning så bruker jeg gratisdesig, men fikser litt på dem slik at de ser anderledes ut.


Ja, var ikke helt ferdig med håret der!

Men som sagt fikk jeg kortet mitt i dag, grunnen til at jeg har vært uten det i flere måneder nå er fordi en gjeng 8.klassinger fikk tak i lommeboka mi og nå er den borte. Grrrrrr.


Retusjerte bort kontonr. og slikt.

Har du noen gang mistet kortet ditt?6 kommentarer

Work it!


Avanserte greier.

I går på alle hjerters dag dro jeg og Ida på treningssenteret til jobben til faren min og trente. Vi var der i ca. 2 timer og jobbet ræva av oss, bokstavlig talt. Hva er vel bedre enn å feire valentinsdag med en super venn? Nei, spør ikke meg!

Hva gjorde du på valentinsdagen?6 kommentarer

Bilder fra dåp.
haha!

Ja, jeg gidder ikke legge ut flere bilder, selv om det er mange mange fler. Dagen i dag gikk helt perfekt, og preten var morsom på gudstjenesten der han sto å pratet om jordbær og apelsiner osv. hahaha, som vi lo.  Erle fikk mange fine gaver og hun var glad hele dagen. Eller hun begynte å skrike da vi skulle dra, men jenta var jo trøtt stakar! Da jeg skulle bære henne opp til, vet ikke hva det heter, begynte hun å smile høyt slik at jeg begynte å le. Så dro vi ned til lokalet der vi hadde middag fra paals, som btw smakte kjempegodt! MEn det har vært en lang dag og nå er jeg hjemme i joggebuksa og en t-skjorte og føler meg som et dovendyr.

Hva syntes du om bildene?24 kommentarer

Big day today.


rent speil!

Jeg sto opp klokka 7:30 i dag for å ordne meg og nå er jeg ferdig. På bildet ser dere at håret mitt krøller seg innover, men det har jeg fikset nå, jeg har også fått på meg klærne jeg skal bruke i dåpen. Men egentlig har jeg ikke tid til å blogge så jeg får bare si hade, så blogges vi senere.

Hva skal du i dag?12 kommentarer

Pyntet til dåp.

I dag har vi pyntet og gjort klart til dåpen som skal være i morgen. Lillesøster skal døpes, å hvor jeg gleder meg til å se den lille bolla i hvit kjole. vi var ikke så lenge å pyntet, maks to timer eller noe slikt. Når vi kom hjem spiste vii kebab. Jeg sier det bare, kebabkjøtt er noe av det fæleste jeg har smakt. Så nå skal jeg gå å dusje og så skal jeg legge meg, hører senga rope på mag allerede!

Har du vært i dåp før?2 kommentarer

Good morning sunshine.
Trøtt.

PÅ det øverste bildet ser dere at det faktisk begynner å bli lyst om morgenen her. Før var det jo kullsvart når man sto opp, men nå lysner det til.  Jeg er dødstrøtt og vil helst krype tilbake til senga mi nå, men jeg skal jo på skole snart så det er det bare å glemme.

Har du en fin morgen?13 kommentarer

Pakke i posten; kameraet!

I dag kom kameraet mitt i posten. Happy day! Det er kjempebra, men jeg har ikke hatt tid til å ta så mange bilder.

Ellers i dag har jeg vært i byen med venner, så dratt hjem igjen og så til byen med mamma. Jeg kjøpte meg klær til dåpen til lillesøster som er på søndag (ja, morsdagen). Det er et skjørt, et belte, en genser og en singlett. Jeg legger ut bilder senere. Det var veldig morsomt å pine mamma i byen i 2 1/2 time. Men det er veldig vanskelig å finne klær i en så liten by som vadsø. Vi ar sånn ca 4klesbutikker å handle i. Nå som det nermer seg helg kommer jeg vel ikke til å oppdatere så mye på bloggen, men vi får se. Skal sove hos Sandra i morgen, det blir kos! PS. I morgen er det UKM her i Vadsø som jeg og vennene mine skal dra å se på.

Hvilke planer har du for helga?2 kommentarer

Black heart.

Tycks?8 kommentarer

Frustrerte fruer.I dag 21:40 skal jeg se sesong premieren av frustrerte fruer og jeg gleder meg kjempemye. Jeg syntes tv2 har gjort en god jobb med å planlegge programmer. Nå har sesongslutten for Gray's vært, så nå begynner frustrerte fruer og slik fortsetter det. thumbs up!

Jeg gleder meg virkelig til den nye sesongen, en grunn er at Vanessa Wiliams skal være med. Jeg syntes hun er en kjempegod skuespiller etter å ha sett henne på Ugly Betty.

Skal du se frustrerte fruer i dag?9 kommentarer

Nikon D5000.I dag bestilte jeg dette kamraet hos mpx.no . Jeg gleder meg sykt til det kommer, da blir det sikkert mer blogging og flere og ikke minst bedre bilder.

I dag har jeg vært hos Sandra  og sett film med henne, søstra hennes og Cathrine . Vi så filmen "Friday the 13th" og den var først litt kjedelig, eller ikke kjedelig, men ikke så skummel. Men slutten var dritbra. Egentlig verdt å se!

Har du speilrefleks?15 kommentarer

Gitar på nett.

Rosa gitar♥

Jeg har da endelig bestemt meg for å begynne å lære meg gitar. Broren min og faren min spiller det, så hvorfor ikke prøve seg. Kanskje blir jeg god til slutt, hvem vet. Jeg har funnet en nettside som lærer veldig godt. (norsk nettskole).

Til nå har jeg lært meg "hvem kan segla foruten vind" og "london bridge" Det funka veldig bra egentlig. La oss krysse fingrene for at jeg fortsetter å øve!

Spiller du gitar?16 kommentarer

hey yo, sister!
Dette gliset kom jeg hjem til i dag, hærlig♥

Erle er lillsøsteren min og født dagen før jeg har bursdag. altså 22.september. Hun er 4 måneder, men snart 5. Også har hun jo værdens søteste dobbelhake!

Men iaf, dagen i dag har vært egentlig lik alle andre dager, bortsett fra at jeg fikk vondt i magen etter midttimen, det er som en strek som legger seg på undersiden av magen. Vondt! Jeg har enda vondt, men det er blitt bedre. Vi hadde samisk skoledag, det vil si at vi fikk samisk festbrød og en eller annen samisk suppe i kantina. Suppa så fæl ut og smakte ikke stor bedre enn den så ut. Brødet var kjempegodt.

Feiret din skole samedagen i dag? ...som btw er den 6.februar (tror jeg)7 kommentarer

Dalmantiner.


Et bilde jeg tok i helga.

I dag etter speidern gikk jeg hjem med Marte og Merethe, da vi var kommet en god del begynte en dalmantiner å følge etter oss. Først var jeg skikkelig redd fordi den kom mot meg og hoppet på meg og slikt. Vi trodde den ville dra etter hvert, men den fortsatte bare å følge oss så jeg ringte mamma og spurte hva vi skulle gjøre å da sa hun at vi skulle dra til politistasjonen med den. Da vi var på vei til politistasjonen sprang hunden opp en vei mot noen hus, så vi regnet med at det var der den bodde. Så ble vi kjørt hjem og nå sitter jeg her og spiser fruktsalat.

Har dette skjed deg før?10 kommentarer
Les mer i arkivet » Juli 2011 » April 2011 » Mars 2011
hits