FORSIDEN FACEBOOK USA 13/14 UTVEKSLING? BLOGLOVIN INSTAGRAM

Leppe piercing.

I går dro jeg og Ida ned til en sånn fyr som bruker å komme til Vadsø. Han og en annen tar piercing og tattooveringer, men vi skulle bare ha piercing da. Ida tok i navvelen og det ble kjempefint på henne! Det ser ut som om hun er født med det. Jeg ble også ganske forøyd med min egen som er på venstre side, nede på leppa.

Måtte redigere det på picnik.com

Syntes du jeg kledde det?7 kommentarer

Innkjøp 12.02.11

I går var jeg i byen og skulle egentlig se etter papir til invitasjonene vi skal lage, men vi fant ut av at vi måtte ta det en annen gang. Jeg møtte Sandra i byen og vi dro rundt i butikker og jeg fant meg tilogmed et anntrekk. Jeg sov over hos Sandra og Sara til i dag.
Tights//Vero moda, Topp//Vero moda, truse//Cubus.

Syntes om innkjøpet?3 kommentarer

Fondue.

Nå sitter jeg å ser på 'søstrene Kardashian' og har nettopp spist en stor skål med annanas dyppet i sjokolade. Jeg elsker fondue!

Liker du fondue?7 kommentarer

Sleepover.

Jeg sov hos Hanne i går til i dag, Det var skikkelig koselig. Vi dro på gatekjøkkenet og bestilte pomfri med bernaise-saus og et nanbrød på delign, de er jo så stor! Vi så en film som heter 'cheerleder camp'. Den var kjedelig! Senere sat vi bare på dataen og så 'keeper'n til liverpool' I dag vi stod tidlig opp fordi Hanne skulle på hytta til Ida. Egentlig kunne vi sove lengre fordi det ble først dårlig vær så hun måtte vente til det roet seg. Og det gjorde det jo. Det ble sol og nesten vindstille. Ellers i dag har jeg ikke planer, men jeg må finne ut hvilke klær jeg skal ha på meg i morgen, da skal jeg i barnedåp.


Hanne før hun dro på hytta♥

Hva gjør du i helga?2 kommentarer

Rattkjelkekjørng, Maren-og Hannestyle.

I dag skulle egentlig jeg og Hanne dra til Lauren for å snørekjøre etter hesten hennes, men da vi var på tur sa hun at Ronja(hesten) var sliten og sulten siden vi hadde vært så treg. Så da dro vi opp til akebakken med lillebroren til Hanne og vennen hans. Vi dro på ICA for å kjøpe noe godt, da kjøpte vi sånn wienerboller og brus. Det første vi gjorde da vi kom opp i bakken var å spise opp maten, ellers kjørte vi ned sånn fire ganger med rattkjelke og rundakebrett. Så ble det kaldt, å da gadd vi jo ikke være der lengre. Nå sitter jeg hos Hanne og skal kanskje sove her.Er du ofte i bakken?2 kommentarer

Ferie.

Unnskyld for lite blogging, men jeg har ikke blogglyst og har dessuten ikke tid...som oftest. Merethe kom til meg i går og da vi skulle dra til henne dro vi innom kryssekiosken og jeg spiste pomfri. Så dro vi til merethe og satt for det meste på datan. Senere på natta fant vi ut at vi skulle ta ørelys, skumle greier. I morgen hadde jeg, Hanne og Lauren tenkt til å snørekjøre etter hesten til Lauren, men det er meldt mye vind. Skulle egentlig sove hos Hanne i dag, men ingen gadd å kjøre meg, så her sitter jeg da.


Lagde noen virkelige fine krøller på meg selv her om dagen, men de ser bedre ut i virkeligheten."Ikke ta bilde"

Ørelys, fjærner ørevoks..

Fikk blåmerke av sparken.

Har du vinterferie?3 kommentarer
Les mer i arkivet » Juli 2011 » April 2011 » Mars 2011
hits