FORSIDEN FACEBOOK USA 13/14 UTVEKSLING? BLOGLOVIN INSTAGRAM

Pakke i posten; Piercinger.

PAkken fra Crazy Factory kom i dag...*gliiiiiis* Har ventet på dem i 2uker. Gleder meg dritmye til å prøve dem, men jeg får ikke kula av. Jeg har skiftet kule før, men ikke stang. 
Fikk to av liploopen (noen kaller det også liphoop) og jeg bestilte bare 1, men jaja.

Hvilken likte du best?8 kommentarer

Arizona Green Tea.

Mamma var i Tromsø i dag og så kom hun hjem med noen smågreier til konfirmasjonen min. Noe av det hun hadde kjøpt likte jeg, andre ting ikke. Men med alle konfirmasjonsgreiene kjøpte hun også te til meg. Jeg elsker dette merket og de selger dritgod te, også iste!
Delicious♥

Btw. Sitter barnevakt..... GØRRKJEDELLLIIIIIG!

Har du smakt te av dette merke?4 kommentarer

Pepsodent.

blogginnsats ikke så bra i det siste, jaja. Sov hos ida fra i går til i dag, men tok ingen bilder dessverre. Ellers har æ bare sotte hjemme og vert totalt usosial. I mårn er det skole så jeg skal snart hoppe i dusjen og så legge meg. Ferien varte ikke lenge, og jeg er virkelig ikke klar for skole og lekser og sånnt!


Pepsodent♥

Hvilken tannkrem bruker du?10 kommentarer

Påska.

Jeg glemte å si at vi skulle feire påska i Ekkerøy og vi dro dit før jeg rakk å si hadet eller vertfall la dere få vite det. Men iaf, jeg har vært i Ekkerøy helt siden onsdag til i dag, kom hjem for en liten stund siden. Det er så deilig å komme hjem og forlate alle edderkoppene, hærreguuuud hvor redd jeg er for de!!

Den andre dagen elns lagde jeg og mamma påskekake, eller vi lagde en kake og kalte den for påskekake. Åsså lagde jeg en marsipan kylling til å pynte med.

Ordentlig pirkejobb!

Tok egentlig ikke så mange bilder, men vi har ikke gjort då mye heller. Spesielt når det ikke var snø der så vi kunne ikke kjøre scooter heller.. 

Nå sitter jeg bare her og venter på at bror skal bli ferdig i dusjen slik at jeg kan dusje, men han er jo egentlig ferdig nå så, blogges♥

Hva har du gjort i påska?2 kommentarer

Bunadsnakk.

Jeg som mange andre 96'ere skal konfirmere meg i år og jeg skal også som mange andre få bunad i år. Jeg har bestilt fra norskebunader.no og skal ha nordlandsbunad i grønn. Den nermeste slekta mi bor i nordland og alle i familien untatt meg er født der og siden mamma også har nordlandsbunad, bare i blå, så skal jeg også ha sånn. Jeg mener faktisk at nordlandsbunaden er norges fineste bunad og gleder meg virkelig til den kommer i posten... ja, følte dette ble skrevet på litt skoleoppgave-vis men jaja... skal slutte nå.


Bildet er hentet fra bunader.com

Hvilken bunad har du/ skal du ha? ...hvis du skal ha bunad da.11 kommentarer

Vurdering; sminkefjerner fra Clarins.

  

Denne er til hele fjeset og lukter apelsin. Men det er veldig viktig å ha gode bommulsdotter. For denne gjør at de "røyter" og du vil ikke ha en haug med småhår rundt i trynet ditt. Den funker bra og fjerner sminken. Det blir noen bommulsdotter i søppelkass, men man kan jo også bruke en veldig myk klut. Ikke en hard en for da skraper du bare i huden og du kan få utslett.Når du har fjernet sminken trenger du ikke å skylde ansiktet ditt. Denne etterlater også en myk og deilig hud. 

Som du ser på bildet så ligger skummet øverst og vesken nederst så du må riste flaska før bruk! Men det står det på baksiden på flaska. Hvis du skal bruke denne rundt øynene så vil jeg annbefale deg å bruke q-tips. Det går jo å fjærne med bomullsdotter eller klut også, men du vil få mere bort hvis du bruker q-tips. Spesilet hvis du bruker eyeliner. Denne fikk jeg i en pakke som pappa hadde kjøpt i Russland, men den finnes på andre parfymerier her i Norge da. For dere som bor i Vadsø så tror jeg dere finner den på ingers parfymeri også, for jeg har hatt en sånn her før og har vært like fornøyd alle gangene jeg har brukt den. Det tar kanskje litt lengre tid å fjerne sminke med denne isteden for å bruke sminkeservietter og jeg merker selv i lengden at jeg bytter over til servietter. Men hadde det ikke vært pågrunn av det, hadde jeg brukt denne hver dag.

Oppsumering:
-Trengs ikke å skyldes av
-Lukter apelsin
-Ristes før bruk
-Gir huden en deilig og myk overflate  

er til bare rundt øynene og flasken er mye mindre enn den som brukes til hele fjeset. Siden denne bare brukes rundt øynene er det greit om du bare bruker q-tips, eller i såfall hvis du bare bruker eyeliner og maskara. Hvis du bruker øyenskygge er det lurt å bruker bomullsdotter eller en myk klut. Denne lukter ikke no serlig, men er mye mer følsomere enn den andre siden denne skal brukes til øynene.

Etter min mening så er det bedre å bruke den andre rundt øynene også for denne fjerner bare litt av sminken. Eller ikke det engang, den bare skyver den unna slik at det ligger et tynt lag av øyesminke rundt øynene. Så bruk heller den andre til øynene også!

Denne har jeg bare brukt en gang så jeg skriver bare etter min erfaring den ene gangen. Denne fikk jeg med den andre i pakken, men man får sikkert kjøpt den andre steder også. Men denne er virkelig ikke noe å bruke penger på spør du meg!

Oppsummering:
-Lukter ingenting
-Trengs ikke skyldes av
-Liten flaske 
-Fjerner ikke sminken, bare skyver den utover
-Følsomere enn den andre 

 

 

 

Har du prøvd en av disse/ begge før?  ...i så fall, er det noe du vil legge til?4 kommentarer

Søndagskvelden min.

I sted kom Lauren hit og lyste opp den kjedlige søndagen. Ja, hun var bare i en time eller no, så dro hun. Etter hun hadde dratt ble jeg skikkelig sulten på litt mat så jeg dro med meg Kenny til Kryssekiosken og der kjøpte jeg sånn pakke med burgere i. Kunne jo ha kjøpt burger der, men de hadde stengt gatekjøkkenet sitt så vi dro tilbake til meg og stekte dem. NAAM!

Akkorat nå sitter jeg å ser på America's Got Talent på Bliss med et glass solo ved siden av. kos på søndagskvelden.


jaja, solo i et colaglass..

Bruker du å se på America's Got Talent?... Ingen kommentarer

kan do kåme hit å ryde lit med mæj?

Søndager er deilige, sitte inne og se på TV hele dagen Men nok av det, snart kommer kanskje Lauren hit, wihuu! Men tilbake til overskrifta, jeg skulle bare la dere få se litt inn i hverdagslivet mitt, er litt rotete av meg.


Det var ikke slik i morgest...

Er det rotete på ditt rom?

 3 kommentarer

Yesterday's excuse.

I går var jeg nesten hele dagen i Ekkerøy. Men jeg var også hjemme en tur fordi jeg skulle jogge med Ken Martin. Det var faktisk et utrolig dårlig tidspunkt å jogge på fodri det ble snøstorm og hele pakka. Så vi snudde etter en time elns, så når jeg kom hjem tok jeg meg en laaang og varm dusj. Så dro jeg tilbake til Ekkerøy der mamma og paap hadde pyntet til påske. De hadde noen venner på besøk og vi spiste bacalao. Ikke det beste jeg har smakt for å si det slik. 

Tok ikke med kameraet så lat som jeg er, men jeg tenkte å legge ut et gammelt bilde av huset i Ekkerøy.


Tatt i høst en gang.

Hva gjorde du i går?... Én kommentar

Den siste måneden.

Ikke stort å skrive, skal bare legge ut noen bilder og skrive litt om det jeg har gjort mens jeg ikke har blogget. Here we go...

Som jeg skrev før jeg tok en liten pause har jeg tatt hull i leppa, ble velldig fornøyd å snart kommer de første piercingene mine i posten. Bestilte for 2-3 dager siden.


Gleder meg spesielt til spiralen og den svarte ringen med pigger!

Jeg har også hatt Sofie på besøk, ei veninne fra Harstad. Vi har spist bare søppel og kost oss. 

Siden jeg snart har konfirmasjon har jeg klart å bli ferdig med invitasjonene. Ikke helt alene selfølgelig, fikk hjelp av kjæresten til bror, Maylen.
Bilde er tatt i barnehagen da jeg var sånn 4-5år tror jeg.

I begynnelsen av april dro trinnet mitt opp i skauen ett sted og der hadde vi det skikkelig koselig. Var våken hele natta og turen gjorde at jeg ble syk og fortsatt er det.


Dagen jeg kom hjem fra turen følte jeg meg helt jævlig, men humøret gikk fort opp da mamma sa clipsene mine hadde kommet i posten! Har bestilt time 3mai slik at jeg kan farge håret i samme farge og klippe panneluggen og stusse litt.I løpet av mars har jeg, mamma og Erle dratt til Kirkenes 2ganger, andre gangen var pappa også med. Første gangen dro vi med fly...
Mamma og Erle på flyplassen.

...Og andre gangen dro vi med hurtigruta, det var også Erles første tur med båt.
Bildet er tatt av trappa som er laget av stål...hahahah!

Jeg har også gjort noen småkjøp siden sist.


Dette og en hvit BH, men glemte å ta bilde av BHen.

Det var litt av det som har skjed, så tenkte jeg skulle skrive litt om dagen i dag og sånn.   I dag skulle jeg egentlig i fjæra å grille med trinnet, men jeg forsåv meg så gadd ikke dra. Vi har påskeferie hele nesteuke og da skal vi vell til Ekkerøy eller noe sånn. I morgen har jeg og Kenny tenkt å jogge til Jakobselv, er litt langt, men vi SKAL klare det! 

Skjer det mye hos deg for tiden?6 kommentarer

Begynner å blogge igjen...

Nå har jeg tatt en lang pause fra blogging, men tenkte jeg nå skulle begynne igjeen. Savner å blogge... dessuten så skjer det mye nå så kanskje jeg for en gangs skyld har noe å blogge om. LEgger ut et innlegg senere om hva jeg har gjort når jeg ikke har blogget. Jeg har også byttet design får å starte med blanke ark lizzzzåååm.


Lillesøster og meg♥

Bedrevet med den siste måneden?... Én kommentar
Les mer i arkivet » Juli 2011 » April 2011 » Mars 2011
hits