FORSIDEN FACEBOOK USA 13/14 UTVEKSLING? BLOGLOVIN INSTAGRAM

Nyttårskjole.


sorry... finner ikke kameraet så det ble webben og picnik!

Denne kjolen har jeg aldri brukt før, kjøpte den i Oslo i oktober, men den er litt stor for meg i magen og nederst.

Dette blir et kjapt innlegg for jeg skal spise kalkun nå og kose meg med familie og bekjente, til desert skal vi ha tilslørte bondepiker, men jeg er ikke så utrolig happy for det da.

Kos dere denne tiden dere har igjen i 2010 så ses vi i 2011!

∞Hva skal dere spise i dag?6 kommentarer

Gorgeous slettetang.

Fikk denne til jul, men det som er litt dumt er at det er flere her i byen som har akkurat den samme. Ja jeg vet at det ikke lages bare en spesielt for meg og at siden det er e liten by så er sjangsen for at flere har det samme utrolig stor, men jaja ikke noe å gjøre med!

Slettetanga er veldig bra og jeg annbefaler den sterkt. Den blir fort varm og retter håret veldig fort. Desuten er det små steiner som bare ser helt bedårende ut sant?

Jeg fikk da ikke bare denne til jul, men det er vel den jeg bruker mest samt noe sminke jeg fikk fra forskjellige.

På øret nå: Somewhere in Brooklyn - Bruno Mars

Hva fikk du til jul?10 kommentarer

Nytt design!!Ganske lyst egentlig, men det er slik jeg liker det. Hvis du vil vite mer om hvordan jeg lagde designet, fører du bare pila over Linker og trykker Bloggdesign der finner du mange gratisdesign inkl. det jeg har. Men jeg har da selfølgelig endret på designet og det har jeg gjort helt selv.

∞Hva syntes du om det nye designet?... Ingen kommentarer

Klart til jul.

I dag sov Ida hos meg, det var skikkelig hyggelig for når jeg er med henne kan vi snakke om alt og ingenting til hverandre uten å bry oss om hva vi egentlig sier. Jeg skulle egentlig rydde i huset i går, men så gjorde jeg ikke det så dagen i dag ble da brukt til å rydde og ordne. Siden broren min er hjemme til jul så har han med seg speilrefleksen og jeg har tatt mange bilder med det, men jeg får det ikke inn på dataen. Dumt!

I morgen tidlig skal jeg i stallen med Marte, gleder meg mye!

∞Har du en venn du kan snakke med om alt?3 kommentarer

Pakke i posten.


Øverste bildet er slik det ser ut frampå og bakpå (dyne og putetrekk) Forsida er med hjerter og baksida er dyreprintet.
Nederste bildet er bilde av sengelakenet og det store bildet til høyre er bare en logo som kom med i pakken. Dynetrekket og lakenet er med i "love pink" koleksjonen HERFRA.

Når jula begynner å nerme seg er det kke så spesielt å få gaver i posten, men i dag fikk jeg sengetrekket jeg bestilte den 12.desember. Jeg håper virkelig det passer til dyna mi og at lakenet passer senga.

I dag var siste dagen før juleferien, ikke så spennende dag egentlig. Vi hadde innebandyturnering som jeg ikke kunne delta på pga. tåa mi som har fått sånn betennelsesgreie.Etter innebandyturneringen hadde vi quiz som vi trudde vi skulle vinne på, men neida. Jeg leverte ut mine siste julegaver i dag også og fikk mange fra andre. Gud hvor jeg gleder meg til jula nå! Tenk å våkne opp om morgenen og det lukter nybakt brød og du har nettopp åpnet julestrømpa med godteri og ser på Tre nøtter til Askkepott.

∞Hva er dine tradisjoner for jula?6 kommentarer

Julebakst.


I går bakte jeg kakemenn. Og så pyntet jeg pepperkakehuset, men finner ikke kameraet så jeg måtte bruke pappas mobil for å ta bilder. Kunne ikke bruke min fordi jeg har ikke bra kamera! Jeg kunne jo ha tatt bilde av huset med mobilen til pappa, men det er noe feil med mobilen så det er også grunnen til at bildene kom i dag og ikke i går.

I dag har jeg bare slappet av og tatt mg god tid på litt av hvært. Det er sikkert mange som har juleferie nå, men skolen vårs har jo selfølgelig bestemt seg for at vi ikke skal få juleferie før etter mandag. Hva er liksom vitsen i å ha skole den ene dagen i uka?

∞Har dere fått juleferie?3 kommentarer

Quiet christmas.


Foto // Maren

∞Tycs?... Ingen kommentarer

VINN ET VALGRITT HAIREXTENSION CLIP ON SET PÅ 50 CM!

 

Jeg er med i en konkuranse på HENNES blogg, der du kan vinne hairextension clip on set. Ønsker meg det virkelig, fordi jeg klippet meg i høst. noe jeg angrer veldig på! Så lengre hår er ikke noe jeg sier nei til.

Hvis du vil se hvilken farge jeg vil ha trykker du >HER<

TING DU MÅ GJØRE FOR Å VÆRE MED:

- Skrive et innlegg på bloggen din om at du er med i konkurransen min (fortelle litt om den) og linken til innlegget hennes.

- Skrive en kommentar på dette innlegget om at du er med og linken til det hairextensionet du vil ha!

--> http://www.rapunzelofsweden.no/1/no/products/clip-on-set-hair-extensions.php => her finner du fargene du kan velge mellom!

VIL DU VINNE, TA SJANGSEN OG MELD DEG PÅ VED Å TRYKKE HER

Meldt deg på?

 ... Én kommentar

Begynner å blogge

Jeg blogger på bloggen www.macahama.blogg.no men etter nyttår begynner jeg å blogge på denne bloggen. Det er fordi jeg vil starte et nytt år med ny blogg.

P.S Det kan hende jeg legger ut noen innlegg før nyttår, men da er det bare konkuranser eller noe slikt!

I mellomtiden kan dere lese om min og 3 andre jenter sin hverdag på vår blogg.

WWW.MACAHAMA.BLOGG.NO

∞ Syntes om bildet?2 kommentarer
Les mer i arkivet » Juli 2011 » April 2011 » Mars 2011
hits