FORSIDEN FACEBOOK USA 13/14 UTVEKSLING? BLOGLOVIN INSTAGRAM

Fondue.

Nå sitter jeg å ser på 'søstrene Kardashian' og har nettopp spist en stor skål med annanas dyppet i sjokolade. Jeg elsker fondue!

Liker du fondue?7 kommentarer

Kyllingsalat.

I dag har jeg bare vært hjemme og slappet av, en stor del av dagen gikk på soving, så det er ikke utrolig mye å skrive om. Men istad lagde vi kyllingsalat og fy hvor mett jeg er, men jeg syntes vi mangler litt kreativitet i salaten. Det er alltisd de samme ingrediensene.

Har du noen forslag til hva annet som kan være i en kyllingsalat?5 kommentarer

Fajitas.

I dag på skolen lagde vi i min matoghelse gruppe, kylling fajitas, de ble utrolig gode! Til desert lagde vi fruktsalat med kokkosmasse og vanilje-kesam. Vi har sånn opplegg på skolen hvor vi skal lage sunn mat, å defor må vi lage en raport som skal leveres inn til lærerne. Vi kunne godt ha bilder i raporten, så mange i klassen tok med seg kameraer og tok bilder. For å være helt ærlig syntes jeg vår mat så best ut!


Vi handlet for mer en 100kr over budsjettet! (kyllingfiletene er ikke med på bildet)


konse...

Så dette godt ut?8 kommentarer

NYTT DESIGN!


Hva syntes du om det nye designet?17 kommentarer

Belgisk vaffel - oppskrift.Til jul fikk vi et belgisk vaffeljern, men da jeg en dag skulle lage ordentlige, søte og klissete vafler merket jeg at det er veldig vanskelig å finne oppskrifta på nettet. Så nå skal jeg gi dere oppskrifta.

Ingredienser:


♥ 50 g. gjær
♥ 80 ml. varmt vann
♥ 1 1/2 ss. sukker
♥ 470 ml. hvetemel
♥ 1/8 ts. salt
♥ 3 egg
♥ 200 g. smør
♥ 240 ml. perlesukker

♥ Belgisk vaffeljern, det funker ikke med et vanlig vaffeljern!

Slik gjør du:

Bland gjær med varmt vann, salt og sukker. La det stå i 15 min.


♥Ha hvetemel i en stor bolle og lag et hull i midten.


♥Mens du venter på at gjærblandingen skal heve seg ferdig kan du smelte smøret.


♥Når gjærblandingen har stått i 15min kan du helle den opp i hvetemelet og kna deigen. Siden jeg har på løsnegler bruker jeg engangshansker til å kna med.


♥Nå skal man egentlig ta ett egg om gangen, men jeg bruker å blande alle eggene og så dele glasset på tre. Så hell 1/3 oppi, så knar du litt så heller du i 1/3 til og knar litt og så det som er igjen og knar.


♥Så heller du oppi smøret og blander godt. La deigen heve til dobbel størrelse.


♥Når den er blitt dobbelt så stor, heller du i perlesukkeret og blander det inn i deigen. La den stå å hvile seg litt i 15 min.♥Når deigen har hvilet seg i et kvarter er deigen klar til å stekes i belgisk vaffeljern. Del opp biter med en spiseskje, tenk deg at "klumpene" skal fylle 3 spiseskjeer.

Var dette til hjelp?12 kommentarer

Brownies!

Jeg og Hanne lagde brownies i stad og de ble utrolig gode. Jeg har nok overspist en god del! Vi lagde kaka av sånn pulver som kom i den pakken dere ser på øverste bildet og hvis dere ser nøye så er den ganske enkel å lage for det er bare å blande ut med olje og vann så rett inn i ovnen. God kake på 1-2-3!

Jeg skal foresten sove hos Hanne i dag også og i morgen skal vi sette på løsnegler, tror jeg. Hvis du vil se bildene som vi har tatt  før vi lagde brownies, så er det bare å gå på Hanne's  blogg.

Liker du brownies?6 kommentarer

Nytt design!!Ganske lyst egentlig, men det er slik jeg liker det. Hvis du vil vite mer om hvordan jeg lagde designet, fører du bare pila over Linker og trykker Bloggdesign der finner du mange gratisdesign inkl. det jeg har. Men jeg har da selfølgelig endret på designet og det har jeg gjort helt selv.

∞Hva syntes du om det nye designet?... Ingen kommentarer
Les mer i arkivet » Juli 2011 » April 2011 » Mars 2011
hits