FORSIDEN FACEBOOK USA 13/14 UTVEKSLING? BLOGLOVIN INSTAGRAM

BLOGGKIKK!

Hei, lenge siden sist! ja, sku bare blogge litt å legge ut no bilder å slikt fårdi jeg fikk skikkelig blogglyst nå! Men ikke mye har forandret seg siden sist.. jo, jeg har jo fårandret meg litt i utseendet å ja..livet har egentlig blitt mye bedre, men også værre på noen måter.. jaja, går ikke ann å gro blomster uten litt regn er det ikke så? 

Men annywayyzz, her sitter jeg med paprika bamser i den ene hånda å capri-sonne i den andre. stooorkoser meg med andre ord! kunne lagt ut mange bilder fra hva som har skjedd mens jeg har vært borte fra bloggen, men det orker jeg ikke rett og slett. 


Farget håret svart og fått clips.. bildet er tatt sent på kveøden så håret var litt krøllete!


Irene ♥


Meg, irene og ida.. ja, ida er nordisk type, ikke sør-afrikansk!

Hva gjør du?... Én kommentar

Pepsodent.

blogginnsats ikke så bra i det siste, jaja. Sov hos ida fra i går til i dag, men tok ingen bilder dessverre. Ellers har æ bare sotte hjemme og vert totalt usosial. I mårn er det skole så jeg skal snart hoppe i dusjen og så legge meg. Ferien varte ikke lenge, og jeg er virkelig ikke klar for skole og lekser og sånnt!


Pepsodent♥

Hvilken tannkrem bruker du?10 kommentarer

Påska.

Jeg glemte å si at vi skulle feire påska i Ekkerøy og vi dro dit før jeg rakk å si hadet eller vertfall la dere få vite det. Men iaf, jeg har vært i Ekkerøy helt siden onsdag til i dag, kom hjem for en liten stund siden. Det er så deilig å komme hjem og forlate alle edderkoppene, hærreguuuud hvor redd jeg er for de!!

Den andre dagen elns lagde jeg og mamma påskekake, eller vi lagde en kake og kalte den for påskekake. Åsså lagde jeg en marsipan kylling til å pynte med.

Ordentlig pirkejobb!

Tok egentlig ikke så mange bilder, men vi har ikke gjort då mye heller. Spesielt når det ikke var snø der så vi kunne ikke kjøre scooter heller.. 

Nå sitter jeg bare her og venter på at bror skal bli ferdig i dusjen slik at jeg kan dusje, men han er jo egentlig ferdig nå så, blogges♥

Hva har du gjort i påska?2 kommentarer

Søndagskvelden min.

I sted kom Lauren hit og lyste opp den kjedlige søndagen. Ja, hun var bare i en time eller no, så dro hun. Etter hun hadde dratt ble jeg skikkelig sulten på litt mat så jeg dro med meg Kenny til Kryssekiosken og der kjøpte jeg sånn pakke med burgere i. Kunne jo ha kjøpt burger der, men de hadde stengt gatekjøkkenet sitt så vi dro tilbake til meg og stekte dem. NAAM!

Akkorat nå sitter jeg å ser på America's Got Talent på Bliss med et glass solo ved siden av. kos på søndagskvelden.


jaja, solo i et colaglass..

Bruker du å se på America's Got Talent?... Ingen kommentarer

Yesterday's excuse.

I går var jeg nesten hele dagen i Ekkerøy. Men jeg var også hjemme en tur fordi jeg skulle jogge med Ken Martin. Det var faktisk et utrolig dårlig tidspunkt å jogge på fodri det ble snøstorm og hele pakka. Så vi snudde etter en time elns, så når jeg kom hjem tok jeg meg en laaang og varm dusj. Så dro jeg tilbake til Ekkerøy der mamma og paap hadde pyntet til påske. De hadde noen venner på besøk og vi spiste bacalao. Ikke det beste jeg har smakt for å si det slik. 

Tok ikke med kameraet så lat som jeg er, men jeg tenkte å legge ut et gammelt bilde av huset i Ekkerøy.


Tatt i høst en gang.

Hva gjorde du i går?... Én kommentar

Den siste måneden.

Ikke stort å skrive, skal bare legge ut noen bilder og skrive litt om det jeg har gjort mens jeg ikke har blogget. Here we go...

Som jeg skrev før jeg tok en liten pause har jeg tatt hull i leppa, ble velldig fornøyd å snart kommer de første piercingene mine i posten. Bestilte for 2-3 dager siden.


Gleder meg spesielt til spiralen og den svarte ringen med pigger!

Jeg har også hatt Sofie på besøk, ei veninne fra Harstad. Vi har spist bare søppel og kost oss. 

Siden jeg snart har konfirmasjon har jeg klart å bli ferdig med invitasjonene. Ikke helt alene selfølgelig, fikk hjelp av kjæresten til bror, Maylen.
Bilde er tatt i barnehagen da jeg var sånn 4-5år tror jeg.

I begynnelsen av april dro trinnet mitt opp i skauen ett sted og der hadde vi det skikkelig koselig. Var våken hele natta og turen gjorde at jeg ble syk og fortsatt er det.


Dagen jeg kom hjem fra turen følte jeg meg helt jævlig, men humøret gikk fort opp da mamma sa clipsene mine hadde kommet i posten! Har bestilt time 3mai slik at jeg kan farge håret i samme farge og klippe panneluggen og stusse litt.I løpet av mars har jeg, mamma og Erle dratt til Kirkenes 2ganger, andre gangen var pappa også med. Første gangen dro vi med fly...
Mamma og Erle på flyplassen.

...Og andre gangen dro vi med hurtigruta, det var også Erles første tur med båt.
Bildet er tatt av trappa som er laget av stål...hahahah!

Jeg har også gjort noen småkjøp siden sist.


Dette og en hvit BH, men glemte å ta bilde av BHen.

Det var litt av det som har skjed, så tenkte jeg skulle skrive litt om dagen i dag og sånn.   I dag skulle jeg egentlig i fjæra å grille med trinnet, men jeg forsåv meg så gadd ikke dra. Vi har påskeferie hele nesteuke og da skal vi vell til Ekkerøy eller noe sånn. I morgen har jeg og Kenny tenkt å jogge til Jakobselv, er litt langt, men vi SKAL klare det! 

Skjer det mye hos deg for tiden?6 kommentarer

Begynner å blogge igjen...

Nå har jeg tatt en lang pause fra blogging, men tenkte jeg nå skulle begynne igjeen. Savner å blogge... dessuten så skjer det mye nå så kanskje jeg for en gangs skyld har noe å blogge om. LEgger ut et innlegg senere om hva jeg har gjort når jeg ikke har blogget. Jeg har også byttet design får å starte med blanke ark lizzzzåååm.


Lillesøster og meg♥

Bedrevet med den siste måneden?... Én kommentar

Sleepover.

Jeg sov hos Hanne i går til i dag, Det var skikkelig koselig. Vi dro på gatekjøkkenet og bestilte pomfri med bernaise-saus og et nanbrød på delign, de er jo så stor! Vi så en film som heter 'cheerleder camp'. Den var kjedelig! Senere sat vi bare på dataen og så 'keeper'n til liverpool' I dag vi stod tidlig opp fordi Hanne skulle på hytta til Ida. Egentlig kunne vi sove lengre fordi det ble først dårlig vær så hun måtte vente til det roet seg. Og det gjorde det jo. Det ble sol og nesten vindstille. Ellers i dag har jeg ikke planer, men jeg må finne ut hvilke klær jeg skal ha på meg i morgen, da skal jeg i barnedåp.


Hanne før hun dro på hytta♥

Hva gjør du i helga?2 kommentarer

Rattkjelkekjørng, Maren-og Hannestyle.

I dag skulle egentlig jeg og Hanne dra til Lauren for å snørekjøre etter hesten hennes, men da vi var på tur sa hun at Ronja(hesten) var sliten og sulten siden vi hadde vært så treg. Så da dro vi opp til akebakken med lillebroren til Hanne og vennen hans. Vi dro på ICA for å kjøpe noe godt, da kjøpte vi sånn wienerboller og brus. Det første vi gjorde da vi kom opp i bakken var å spise opp maten, ellers kjørte vi ned sånn fire ganger med rattkjelke og rundakebrett. Så ble det kaldt, å da gadd vi jo ikke være der lengre. Nå sitter jeg hos Hanne og skal kanskje sove her.Er du ofte i bakken?2 kommentarer

Ferie.

Unnskyld for lite blogging, men jeg har ikke blogglyst og har dessuten ikke tid...som oftest. Merethe kom til meg i går og da vi skulle dra til henne dro vi innom kryssekiosken og jeg spiste pomfri. Så dro vi til merethe og satt for det meste på datan. Senere på natta fant vi ut at vi skulle ta ørelys, skumle greier. I morgen hadde jeg, Hanne og Lauren tenkt til å snørekjøre etter hesten til Lauren, men det er meldt mye vind. Skulle egentlig sove hos Hanne i dag, men ingen gadd å kjøre meg, så her sitter jeg da.


Lagde noen virkelige fine krøller på meg selv her om dagen, men de ser bedre ut i virkeligheten."Ikke ta bilde"

Ørelys, fjærner ørevoks..

Fikk blåmerke av sparken.

Har du vinterferie?3 kommentarer
Les mer i arkivet » Juli 2011 » April 2011 » Mars 2011
hits