FORSIDEN FACEBOOK USA 13/14 UTVEKSLING? BLOGLOVIN INSTAGRAM

Bunadsnakk.

Jeg som mange andre 96'ere skal konfirmere meg i år og jeg skal også som mange andre få bunad i år. Jeg har bestilt fra norskebunader.no og skal ha nordlandsbunad i grønn. Den nermeste slekta mi bor i nordland og alle i familien untatt meg er født der og siden mamma også har nordlandsbunad, bare i blå, så skal jeg også ha sånn. Jeg mener faktisk at nordlandsbunaden er norges fineste bunad og gleder meg virkelig til den kommer i posten... ja, følte dette ble skrevet på litt skoleoppgave-vis men jaja... skal slutte nå.


Bildet er hentet fra bunader.com

Hvilken bunad har du/ skal du ha? ...hvis du skal ha bunad da.11 kommentarer

kan do kåme hit å ryde lit med mæj?

Søndager er deilige, sitte inne og se på TV hele dagen Men nok av det, snart kommer kanskje Lauren hit, wihuu! Men tilbake til overskrifta, jeg skulle bare la dere få se litt inn i hverdagslivet mitt, er litt rotete av meg.


Det var ikke slik i morgest...

Er det rotete på ditt rom?

 3 kommentarer

Leppe piercing.

I går dro jeg og Ida ned til en sånn fyr som bruker å komme til Vadsø. Han og en annen tar piercing og tattooveringer, men vi skulle bare ha piercing da. Ida tok i navvelen og det ble kjempefint på henne! Det ser ut som om hun er født med det. Jeg ble også ganske forøyd med min egen som er på venstre side, nede på leppa.

Måtte redigere det på picnik.com

Syntes du jeg kledde det?7 kommentarer

Monsterkvise!


Ja, min nye fiende har dukket opp under leppa og lager lange blikk og forferdelighet! (mye rødere irl)

Tenkte å slutte innlegget der, men jeg kan vel skrive litt om hva som har skjed de siste dagene. Har vel ikke prata så mye om det. Skolen går mye bedre, har bestemt meg for å skjerpe meg litt. Ikke det at jeg har utrolige dårlige karakterer, men har vært litt lat. Skulle egentlig i stallen i dag, men med det uværet vi har nå er ikke det en prioritering. Har fått nye sko. De er litt lange, men utrolig varme og gode å gå i. Gidder ikke ta bilde nå, kanskje senere.

Hatt en slik en før?7 kommentarer

Løsnegler.


De er veldig korte, jeg vet!

I går da jeg var i byen kjøpte jeg meg løsnegler som jeg tok på i dag, og jeg syntes de ser utrolig fine ut. Ellers i dag har jeg, Hanne og Marte bakt cupcakes, men jeg venter bare på at Hanne skal legge ut bilder så jeg kan stjele dem! Så hvis hun legger dem ut i dag får dere se dem enten senere eller i morgen. Jeg vet at jeg aldri la ut bilder av gaven til Sofie, men jeg rakk ikke i helga og dessuten gidder jeg ikke samle alt nå for å ta bildet heller.9 kommentarer

Nyttårskjole.


sorry... finner ikke kameraet så det ble webben og picnik!

Denne kjolen har jeg aldri brukt før, kjøpte den i Oslo i oktober, men den er litt stor for meg i magen og nederst.

Dette blir et kjapt innlegg for jeg skal spise kalkun nå og kose meg med familie og bekjente, til desert skal vi ha tilslørte bondepiker, men jeg er ikke så utrolig happy for det da.

Kos dere denne tiden dere har igjen i 2010 så ses vi i 2011!

∞Hva skal dere spise i dag?6 kommentarer
Les mer i arkivet » Juli 2011 » April 2011 » Mars 2011
hits